Osoi Design Studio by Xuanmin Jin and Xiang Jin

Xuanmin Jin and Xiang Jin Shares The Osoi Design Studio Office

Xuanmin Jin and Xiang Jin, the maker of the award winning design Award Winning Osoi Design Studio Office explains, The design is to convert 72 square meters of space into 160 square meters of space, from one floor to five floors.Offices, exhibition halls and salons are fully functional.The main colors are black, white and gray.Wallpapers and decorative paintings are original photography works of the designer himself, and are part of the soft decoration of the whole space.Regional split-level, mutual penetration of block surface, standing patio, contrast between old and new, preservation of old things are the major features of this office space after renovation..

Osoi Design Studio by Xuanmin Jin and Xiang Jin Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=70215

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Library News homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Library News - design-library.net - All Articles